OKUL ÇANTALARININ AĞIRLIĞINA İLİŞKİN ARAŞTIRMA ANKETİ

İlgi      : Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 06.10.2023 tarihli  ve 86348765 sayılı yazısı

Devlet Denetleme Kurulu tarafından hazırlanan “Milli Eğitim Bakanlığının Son Beş Yılına İlişkin Faaliyet ve İşlemleri" Denetim Raporunda Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünü ilgilendiren tespit, değerlendirme ve önerilere de yer verildiği ile ilgili ilgi yazı ve ekleri yazımız ekinde gönderilmiştir.

Söz konusu denetim raporunda yer alan tespit ve değerlendirmeler neticesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında yürütülmek üzere planlanan izleme ve değerlendirme çalışma kapsamında hazırlanan "Okul Çantalarının Ağırlığına İlişkin İzleme ve Değerlendirme Çalışması" veli anketlerinin anket.meb.gov.tr adresi üzerinden 06.10.2023-31.10.2023 tarihleri arasında, öğrenci velileri tarafından doldurulması için okulunuzda öğrenim gören tüm öğrenci velilerine duyurulması hususunda gereğini rica ederim.

İshak ORHAN

Müdür a.